Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7227 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
a ja wiem co sie stanie
retier zostanie administratorem
nasz nowy admin ma minus 7 i co,pnie sie po szczeblach kariery z dnia na dzien
minusujmy retiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
no co ty na bana to tza zasluzyc a nie tak po znajomosci co to za kolesiostwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
a ja jestem za minusowaniem retiera
fullcasco- nie badz zazdrosny, ciebie tez przy okazji mozemy zminusowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
psculkas napisał:heh o to jest pytanie!!!! no wlasnie co sie wtedy stanie???? retier mozemy sprobowac - zminusujemy twoje oklaski (swojej kandydatury nie zglaszam, bo osobiscie nie lubie byc szczurkiem doswiadczalnym) i przekonamy sie co bedzie to jak, zgadzasz sie ????
NA PSYCHICZNEJ można eksperymentować ...ma już siedem minusów ...ciekawe co by się stało gdyby ich miała siedemset....

A MOŻE OGŁOSIMY AKCJĘ NA MINUSA DLA PSYCHICZNEJ...???

N.p. w jak krótkim czasie można wlepić -777-minusów...

Będzie to ...
SWOISTY ZESPOŁOWY BAN DLA TEJ PANI od" " POPRAWNEJ" " Społeczności- MN-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
heh o to jest pytanie!!!! no wlasnie co sie wtedy stanie???? retier mozemy sprobowac - zminusujemy twoje oklaski (swojej kandydatury nie zglaszam, bo osobiscie nie lubie byc szczurkiem doswiadczalnym) i przekonamy sie co bedzie to jak, zgadzasz sie ???? Wiesz psculkas Też lubię czasem pociągnąć to i owo a nawet szczypnąć ale jeśli to ma być przyjemność A u Ciebie widzę jakieś dziwne ciągoty

co za ciagoty???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
psculkas napisał:
heh o to jest pytanie!!!! no wlasnie co sie wtedy stanie???? retier mozemy sprobowac - zminusujemy twoje oklaski (swojej kandydatury nie zglaszam, bo osobiscie nie lubie byc szczurkiem doswiadczalnym) i przekonamy sie co bedzie to jak, zgadzasz sie ????

Nasza psycholog ma już sporo minusów, można eksperymentować na niej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
a wystarczy olac ten dzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
heh o to jest pytanie!!!! no wlasnie co sie wtedy stanie???? retier mozemy sprobowac - zminusujemy twoje oklaski (swojej kandydatury nie zglaszam, bo osobiscie nie lubie byc szczurkiem doswiadczalnym) i przekonamy sie co bedzie to jak, zgadzasz sie ???? Wiesz psculkas Też lubię czasem pociągnąć to i owo a nawet szczypnąć ale jeśli to ma być przyjemność A u Ciebie widzę jakieś dziwne ciągoty

co za ciagoty???
Narazie widzę jakby przez mgłę i tak jakoś mi się obraz kolibie Musisz zaczekać,może nad rankiem ta mgielka zrzednie i będzie wyraźniejszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 ja nie lubie czekac!!!! raz, dwa odstaw to piwo, bo w przeciwnym przypadku nigdy nie doczekam sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 ja nie lubie czekac!!!! raz, dwa odstaw to piwo, bo w przeciwnym przypadku nigdy nie doczekam sie Mnie mama zawsze powtarza: pamiętaj,pokorne ciele zawsze dwie................. ssie A co się odwlecze to nie uciecze Nie tak nerwowo koleżanko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok